info@kompetens.nl
06 - 538 118 42

“Verlaat nooit de weg van je eigen talent. Wees waarvoor de natuur je heeft bestemd, en je zult slagen.”

Sydney Smith

Loopbaancoaching

Je hebt een leuke job, maar je hebt toch het gevoel dat er meer in zit. Of je merkt aan jezelf dat je huidige baan eigenlijk geen energie meer geeft. Je wilt nu echt de stap zetten die recht doet aan jouw talenten. Dan is loopbaancoaching iets voor jou! 

Waarom een loopbaancoach?

Het doel van loopbaancoaching is het vergroten van zelfkennis, het stimuleren van ontwikkeling, het leren werken vanuit je kracht, inspiratie opdoen en resultaten bereiken. 

Wanneer je jezelf goed kent, weet je waar je drijfveren en talenten liggen, begrijp je beter waarom je doet zoals je doet, kun je gemakkelijker en beter keuzes maken en ben je in staat regie te pakken over jouw leven. Je bent namelijk het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je werk doet dat echt bij je past. 

Werkwijze coachingstraject

Tijdens een coachingstraject kijken wij samen hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en je jouw talenten nog meer kan inzetten. Heldere doelen, een actieve houding en praktische methoden vormen de ingrediënten voor deze resultaatgerichte coaching. Met de inzet van de TMA Talentenanalyse aan het begin van het coachingstraject maken we een vliegende start. Dit zelfinzicht helpt je de juiste keuzes te maken. In wat echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Ieder coachingstraject start met een vrijblijvend en verkennend intakegesprek. Hierin bespreken we de coachvraag en de werkwijze. Een coachingstraject bestaat uit vijf gesprekken van circa anderhalf uur.

Interesse in loopbaancoaching?

Wil je een volledige (loopbaan)coaching? Of een kort traject waarbij je inzicht krijgt in je drijfveren en talenten? Neem dan contact met mij op en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

× Hoe kan ik je helpen?