info@kompetens.nl
06 - 538 118 42

“Als de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.”

Wayne Dyer

Hr-coaching

Het hr-vak is mijn grote passie. De bijzondere positie die je als hr-professional hebt binnen een organisatie heeft mij altijd aangetrokken. Als afwisselend vakdeskundige, adviseur, coach, sparringpartner en soms ook leidinggevende vervul je zeer diverse rollen. Bovendien heb je als hr-professional een uitdagende voorbeeldfunctie op vlakken zoals samenwerking, communicatie en professionaliteit.

Met Kompetens ondersteun ik hr-professionals in het effectief uitvoeren van de functie. Met hr-coaching help ik hen bij belangrijke vraagstukken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, effectief communiceren, impact maken en optreden als een volwaardig hr-business partner

Doel hr-coaching

Het doel van hr-coaching is dat hr-professionals bewuster naar zichzelf leren kijken, beseffen welke keuzes en invloed ze op verschillende vlakken hebben, meer impact krijgen binnen de organisatie en hun rol (nog) steviger kunnen invullen.

Werkwijze hr-coaching

Hr-coaching richt zich op bewustwording en inzicht in eigen drijfveren, talenten, gedrag en patronen. Aan het begin van het traject wordt de TMA Talentenanalyse ingezet. Vervolgens gaan we in een aantal coachgesprekken bezig met het aanleren van technieken en vaardigheden die je verder helpen bij het vergroten van zelfsturing, taakvolwassenheid en professionaliteit. 

Ieder coachingstraject start met een vrijblijvend en verkennend intakegesprek. Daarin verhelderen we de coachvraag en bespreken de werkwijze. Een coachingstraject bestaat uit vijf gesprekken van circa anderhalf uur.

Meer weten over hr-coaching?

Heb je interesse in hr-coaching voor jezelf of voor iemand van de hr-afdeling? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Naast hr-coaching biedt Kompetens ook loopbaancoaching en teamcoaching.

× Hoe kan ik je helpen?