info@kompetens.nl
06 - 538 118 42

“Leid je mensen zo goed op, dat ze elk moment kunnen vertrekken; behandel ze zo goed, dat ze altijd willen blijven.”

Richard Branson

Hr-advies

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Zij bepalen immers het succes.

Om dat succes te behalen heb je soms extra ondersteuning en expertise nodig. Kompetens geeft hr-advies en ondersteunt jou of de hr-afdeling bij de uitvoering wanneer nodig. Een sterk hr-beleid vormt immers de basis om de visie en doelstellingen van een organisatie te realiseren.

Ik kijk als ervaren sparringpartner naar wat jouw organisatie nodig heeft en stem de oplossing daarop af. Resultaatgericht en met oog voor alle betrokkenen, zodat de plannen direct toepasbaar en succesvol zijn in de praktijk. 

Hr-advies op maat

Heb je behoefte aan gericht hr-advies in jouw organisatie? Misschien mis je de capaciteit of is de benodigde (specialistische) kennis niet aanwezig. Ik ondersteun en help je graag verder. 

Na een gedegen onderzoek op hoofdlijnen maak ik een concreet en op maat gemaakt plan van aanpak. Ik zorg hierbij voor een goede vertaalslag van strategie naar operatie. Uiteraard kan ik ook de projectleiding en de verdere uitwerking van de adviezen voor je oppakken.

Tijdelijke hr-versterking nodig?

Ook wanneer je (tijdelijk) versterking nodig hebt op het gebied van hrm om de continuïteit te waarborgen ben ik je graag van dienst. Ik voer niet alle opdrachten zelf uit, maar zet zo nodig ook mijn brede netwerk van hr-professionals in.

Een goed gesprek over hoe jij met professioneel hr-advies het succes van jouw organisatie (nog) verder kunt verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op.

× Hoe kan ik je helpen?