info@kompetens.nl
06 - 538 118 42

Aanbevelingen

Loopbaancoaching

“Monique wist mijn coachingsvraag en einddoel helder te formuleren.”

Monique is een uitstekende coach. Vanaf de intake wist ze zaken al helder te stellen. Een coachingsvraag en het einddoel kunnen nogal eens onduidelijk zijn in bepaalde trajecten. Monique formuleerde dit helder. Dit leidde al direct tot nieuwe inzichten. In een beperkt aantal sessies wist ze iedere keer de juiste vragen te stellen en te analyseren. Zo kreeg ik telkens nieuwe inzichten die me hielpen mijn vraag te beantwoorden, mijn dagelijkse werk beter te doen en mijn loopbaan beter uit te stippelen. Bedankt Monique!

Erik Snieders – Team Manager Engineering Abbott Biologicals B.V.


“Ik heb mijn eigen talenten en drijfveren goed in het vizier gekregen”

Door het traject dat ik bij Monique volgde, heb ik mijn eigen talenten en drijfveren goed in het vizier gekregen.

Loopbaanvraagstukken voelen voor mij intensief en kunnen diep gaan. Het ligt immers dicht bij mij. Wie ben ik en wat kan ik? Door een TMA Talentenanalyse te doen en gesprekken te voeren over de richting, gaven die intensieve vraagstukken ook lichtheid en plezier. Het is namelijk heel fijn om het te hebben over de dingen die je goed kan en hoe ik dat verder kan uitbouwen. De netwerk- en sollicitatiegesprekken bereidde ik met Monique voor. Zo kon ik alle opties goed uitdiepen en bepalen of het echt bij mij past. Ik ben weer een stap verder, mede dankzij Monique!”

Ulrike van Beem – Programmamanager


“Het heeft mij zelfverzekerdheid opgeleverd waardoor ik mij beter kan profileren.”

De afgelopen maanden volgde ik een coachingstraject via Kompetens met als doel: inzicht krijgen in mijn talenten. Tijdens het kennismakingsgesprek raakte ik direct enthousiast! Dit kwam door de veilige sfeer waarin ik mijzelf al snel open durfde te stellen. De gesprekken met Monique heb ik als heel prettig ervaren en de tijd vloog voorbij.

 De TMA Talentenanalyse gaf mij inzicht in welke talenten ik heb en hoe ik deze kan verwoorden in een brief of tijdens een sollicitatiegesprek. Ik vond het fijn dat de sessies waren ingedeeld op wat ik het meest nodig had. Dat maakte dat ik alles uit het coachingstraject heb kunnen halen wat voor mij belangrijk is. De coaching heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en ik durf nu niet alleen mijn talenten te erkennen, maar ze ook met trots te benoemen. 

Ik zou iedereen die moeite heeft met het (h)erkennen en het benoemen van eigen talent aanraden om een coachingstraject bij Kompetens te volgen. Het heeft mij zelfverzekerdheid opgeleverd waardoor ik mijzelf beter kan profileren in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Monique, heel erg bedankt voor de leerzame maar vooral leuke sessies die ik met jou heb gehad!

Loïs de Wals junior hr-adviseur Eaton Industries Netherlands B.V.


“Goede vertaalslag van theorie naar praktijk.”

Via Kompetens heb ik een TMA Talentenanalyse in combinatie met een coachingstraject gevolgd. Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren door de professionele en persoonlijke begeleiding vanuit Kompetens. Dankzij dit traject kreeg ik antwoord op en inzicht in mijn vraagstukken. De praktische handvaten die ik hierbij aangereikt kreeg, kan ik direct toepassen in de praktijk.

De begeleiding door Monique was doorslaggevend, doordat ze goed in staat is om de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken, inclusief kritische zelfreflectie gedurende het coachingstraject.

Ik zal in de toekomst zeker weer gebruikmaken van de diensten van Kompetens bij eventuele vraagstukken en/of persoonlijke ontwikkelbehoefte.

Productiemanager – Internationale organisatie


“Het heeft mij echt een flinke stap verder gebracht.”

Mijn coachingsvraag was erop gericht om krachtiger over te komen, zodat ik mijn doelen nog beter kan bereiken. De TMA Talentenanalyse heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen drijfveren en kwaliteiten en dat vond ik een goede basis voor het coachingstraject.

Monique heeft de gave om door het stellen van een aantal vragen snel tot de kern van een kwaliteit of probleem door te dringen. Ze zet je flink aan het denken; ben ik met de juiste dingen bezig? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Hoe kijken mensen uit je omgeving daar tegenaan? Ze komt met concrete aanbevelingen hoe je je aanpak kunt verbeteren, bijvoorbeeld door middel van gesprekstechnieken. Het heeft mij echt een flinke stap verder gebracht.

Productmanager – groot IT bedrijf


TMA Talentenanalyse

“De TMA heeft mij een goede en heldere inzage gegeven in mijn drijfveren en talenten .”

“Er staat mij een zeer mooie – maar vooral eervolle – taak te wachten: namelijk op termijn het roer over te nemen van mijn ouders, al sinds 1826 een familiebedrijf. Voor mij was het belangrijk om erachter te komen over welke kwaliteiten, competenties, maar ook valkuilen ik beschik.. en misschien nog belangrijker: welke competenties nog te ontwikkelen zijn! Ik ben in contact gekomen met Monique Knoef van Kompetens en na het online invullen van 312 meerkeuzevragen kreeg ik een uitgebreid en objectief rapport over talenten, competenties en capaciteiten. Deze heeft Monique uitvoerig en persoonlijk met mij doorgesproken. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, alsmede de professionaliteit waarin zij alles heeft kunnen onderbouwen.

De TMA Talentenanalyse heeft mij een goede en heldere inzage gegeven in mijn drijfveren en talenten en daarmee kan ik verder werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling!”

Pauline Scholten – Directeur/eigenaar Frans op den Bult


”Unieke drijfveren en talenten zijn nooit fout.”

Enige tijd geleden volgde ik een coachingstraject bij Monique Knoef. Ik had een leuk kennismakingsgesprek met haar om te zien of er een klik was en of we beiden een goed gevoel hadden bij de coaching. Mijn traject begon met het invullen van een vrij uitgebreide vragenlijst (de TMA Talentenanalyse). Monique legde duidelijk uit dat de uitkomsten niet ‘fout’ kunnen zijn. Het gaat immers om jouw unieke drijfveren en talenten. Deze uitspraak heeft me tijdens het proces geholpen en gebruik ik nog wel eens. Naderhand nam ze de uitkomsten met mij door. De coaching heeft me veel gebracht, daar ben ik Monique dankbaar voor.

Catharien Hendriks – Personeelsfunctionaris Stichting OSG Hengelo


Teamcoaching

“Haar inzet draagt nu al bij tot een beter en professioneler werkklimaat.”

Monique Knoef heeft mij als bedrijfseigenaar uit mijn comfortzone weten te halen. Ze liet mij duidelijk zien wat moet veranderen om individueel, maar ook als bedrijf tot een betere samenwerking en dus prestaties te komen. Door dit samen met mijn partner en het managementteam te doen ontstonden er pittige en soms ook emotionele discussies. Dat was weliswaar lastig, maar het bracht mij, mijn partner en het team wel verder in het onderlinge vertrouwen en de samenwerking. De begeleiding die Monique in dit proces gaf was intensief en uitzonderlijk. Haar inzet draagt nu al bij tot een beter en professioneler werkklimaat terwijl wij nog volop in dit proces zitten. Wil je als bedrijf veranderen en beter worden dan raad ik de ondersteuning en aanpak van Monique Knoef echt aan!

Erick de Wolf – Directeur/eigenaar Deltex B.V.


× Hoe kan ik je helpen?