info@kompetens.nl
06 - 538 118 42

Aanbevelingen

Loopbaancoaching

“Monique wist mijn coachingsvraag en einddoel helder te formuleren.”

Monique is een uitstekende coach. Vanaf de intake wist ze zaken al helder te stellen. Een coachingsvraag en het einddoel kunnen nogal eens onduidelijk zijn in bepaalde trajecten. Monique formuleerde dit helder. Dit leidde al direct tot nieuwe inzichten. In een beperkt aantal sessies wist ze iedere keer de juiste vragen te stellen en te analyseren. Zo kreeg ik telkens nieuwe inzichten die me hielpen mijn vraag te beantwoorden, mijn dagelijkse werk beter te doen en mijn loopbaan beter uit te stippelen. Bedankt Monique!

Erik Snieders – Team Manager Engineering Abbott Biologicals B.V.


“Het heeft mij zelfverzekerdheid opgeleverd waardoor ik mij beter kan profileren.”

De afgelopen maanden volgde ik een coachingstraject via Kompetens met als doel: inzicht krijgen in mijn talenten. Tijdens het kennismakingsgesprek raakte ik direct enthousiast! Dit kwam door de veilige sfeer waarin ik mijzelf al snel open durfde te stellen. De gesprekken met Monique heb ik als heel prettig ervaren en de tijd vloog voorbij.

 De TMA-methode gaf mij inzicht  in welke talenten ik heb en hoe ik deze kan verwoorden in een brief of tijdens een sollicitatiegesprek. Ik vond het fijn dat de sessies waren ingedeeld op wat ik het meest nodig had. Dat maakte dat ik alles uit het coachingstraject heb kunnen halen wat voor mij belangrijk is. De coaching heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en ik durf nu niet alleen mijn talenten te erkennen, maar ze ook met trots te benoemen. 

Ik zou iedereen die moeite heeft met het (h)erkennen en het benoemen van eigen talent aanraden om een coachingstraject bij Kompetens te volgen. Het heeft mij zelfverzekerdheid opgeleverd waardoor ik mijzelf beter kan profileren in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Monique, heel erg bedankt voor de leerzame maar vooral leuke sessies die ik met jou heb gehad!

Lois de Wals Junior Hr-adviseur Eaton Industries Netherlands B.V.


TMA

”Unieke drijfveren en talenten zijn nooit fout.”

Enige tijd geleden volgde ik een coachingstraject bij Monique Knoef. Ik had een leuk kennismakingsgesprek met haar om te zien of er een klik was en of we beiden een goed gevoel hadden bij de coaching. Mijn traject begon met het invullen van een vrij uitgebreide vragenlijst (de TMA Talentmotivatieanalyse). Monique legde duidelijk uit dat de uitkomsten niet ‘fout’ kunnen zijn. Het gaat immers om jouw unieke drijfveren en talenten. Deze uitspraak heeft me tijdens het proces geholpen en gebruik ik nog wel eens. Naderhand nam ze de uitkomsten met me door. De coaching heeft me veel gebracht, daar ben ik Monique dankbaar voor.

Catharien Hendriks – Personeelsfunctionaris Stichting OSG Hengelo


Teamcoaching

“Haar inzet draagt nu al bij tot een beter en professioneler werkklimaat.”

Monique Knoef heeft mij als bedrijfseigenaar uit mijn comfortzone weten te halen. Ze liet mij duidelijk zien wat moet veranderen om individueel, maar ook als bedrijf tot een betere samenwerking en dus prestaties te komen. Door dit samen met mijn partner en het managementteam te doen ontstonden er pittige en soms ook emotionele discussies. Dat was weliswaar lastig, maar het bracht mij, mijn partner en het team wel verder in het onderlinge vertrouwen en de samenwerking. De begeleiding die Monique in dit proces gaf was intensief en uitzonderlijk. Haar inzet draagt nu al bijn tot een beter en professioneler werkklimaat terwijl wij nog volop in dit proces zitten. Wil je als bedrijf veranderen en beter worden dan raad ik de ondersteuning en aanpak van Monique Knoef echt aan!

Erick de Wolf – Eigenaar Deltex B.V.